TIRONA vs Kukesi 2-1 - Permbledhja e Ndeshjes dhe Intervista

Uploaded by :  admin
Added on : 12-Feb-2017

Ndeshja e I-re Cerekfinale e Kupes se Shqiperise 2016-17  -  Stadiumi Selman Stermasi  -  1 Shkurt 2017

Add Your Comments


ALBUMET MË TË FUNDIT