Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; PlgContenthvsarticle has a deprecated constructor in /home/salla74/public_html/tirona-tv.net/plugins/content/hvsarticle/hvsarticle.php on line 28

 

HAPI I PARË:

Në cepin e djathtë-lart kliko mbi "Sign in"

HAPI I DYTË:

Tek faqja që hapet, fut inicialet e Emër Mbiemër dhe numrin
e kartës me katër shifra, si dhe passwordin: tf06

HAPI I TRETË:

1. Ndrysho passwordin, duke futur passwordin e ri dy herë, përkatësisht
në fushat 'Password' dhe 'Confirm Password'

2. Fut adresen personale te emailit dy herë, përkatësisht në fushat 
'Email Address' dhe 'Confirm Email Address'

HAPI I KATËRT:

Kliko mbi butonin 'Submit' ne cepin e majtë-poshtë.
Me këtë hap proçedura e logimit të parë përfundon dhe brenda
24 orëve në adresën personale të emailit do t'ju vijë një mesazh
për t'ju konfirmuar aktivizimin e llogarisë.

 

Sqarime më të hollësishme:

Të gjitha materialet video dhe foto nga aktivitetet e KF Tirana dhe Tirona Fanatics do të jenë disponibël për t’u parë vetëm për anëtarët aktivë të Tirona Fanatics (që kanë Kartën e Anëtarësimit dhe kanë kryer pagesën e kuotizacionit për sezonin aktual).

Për këtë qëllim, për secilin anëtar aktiv të grupimit është krijuar një llogari në TIRONA-TV.NET që do të mund të përdoret si për faqen e videove (tirona-tv.net) ashtu edhe atë të albumeve të fotografive (tirona-tv.net/gallery).

Username i llogarisë për çdo anëtar është i formatit EMXXXX, ku EM janë inicialet e përsonit dhe XXXX numri i kartës së anëtarësimit.  Fjalëkalimi (Password) për llogarinë është tf06.   P.sh. për anëtarin Filon Fisteku me numër karte anëtarësimi 0941 është krijuar llogaria FF0941 me fjalëkalim tf06

Me këto të dhëna, anëtari duhet që në fillim të logohet për herë të parëhttp://www.tirona-tv.net/index.php/members   Gjatë këtij logimi të parë, anëtari DUHET të ndryshojë adresën e emailit (e cila aktualisht është e pasaktë, për qëllim rregjistrimi është vendosur automatikisht This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (p.sh. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) duke vendosur adresën e tij personale të emailit si dhe të ndryshojë fjalëkalimin.  Username NUK duhet ndryshuar.  Ndryshimi i të dhënave të tjera si: Name (Emër Mbiemër), adresë, telefon, etj. është në dëshirën e anëtarit.  Kur të përfundoni klikoni mbi Submit në fund të faqes.

Zëvendësimi i emailit ekzistues me emailin tuaj personal është shumë i rëndësishëm, pasi me verifikimin e këtij emaili:

1.     - Mbahet llogaria e aktivizuar; nëse vendoset një adresë jo e saktë emaili, emailet që do t’ju dërgohen në të ardhmen në këtë adresë do të kthehen mbrapsht, gjë që do të ç’aktivizojë automatikisht llogarinë tuaj.

2.    -  Do merren njoftime në lidhje me çdo video të re apo album të ri fotografishë që do të hidhet në website. 

Pas këtij proçesi të verifikimit të emailit dhe ndryshimit të fjalëkalimit, ky username dhe fjalëkalimi i ri do të aktivizohen nga admini i faqes për t’u loguar edhe në faqen e albumeve të fotove.  Pra anëtari i grupimit do të ketë mundësi të logohet në faqen e videove dhe të fotove me të njëjtin username/password.

Duke ju falenderuar për mirëkuptimin.

Admini i Faqes:
admin [a] tirona-tv.net